yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın baplarının ve elan birbunca yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl sağlamlandığını öğrenmek gibi ana durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına neden olan sonuçsuz akışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Net olarak anlamanız sinein horya elan önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek isterim.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yaraşır fiyatlarla nitelikli yangın kapıları Yangın Çıkış Kapısı satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise yüce ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında dumanın sızmaması ve insanoğluın dokunca görmemesi derunin özel madun konstrüksiyonlı malzemeler kullanılmaktadır. 

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yerının yıldızlı olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Bu kapılar zemin olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı; beşer sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yerında uzman ve sertifikalı kaynakçılarımızın yardımları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Hassaten bir numara katlı bünyelarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birokkalı yerde karşınıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve tarafımızdakileri güvenli alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Report this wiki page