Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Madde 3- Kaçış merdiveni örgünın dışında kalabilir. Ancak bununla dayalı uyulması müstelzim kimi kurallar bulunan. Mesela; bir kuruluşnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir araba ise yapı dışına kategorik merdiven konstrüksiyonlmasına mezuniyet verilmemektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı başta başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan kişi sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in yaşamını anayasa alan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kenarıcı malzeme dâhilermeyen ve tarafıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan kötüın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + ekip seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Bu nedenle elan faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma esenlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven Yangın Çıkış Kapısı bapsıyla korunur.

Report this wiki page