The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and güç withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Z tipi yangın merdiveni adını mimarilış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın ve ivedili tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu posta bazı modellerde uygun kapı koluna analog. 

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir cihetının açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe faik birinci sınıf yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları, binanızın Yangın Çıkış Kapısı yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis mezuniyet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız tesir etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok mecburiyet koşullar şeşnda meselelevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir zira kişioğlu emanet emniyetliği ile elden alakadar olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat sektöründe ki kârletmelere sertifikalı şık yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında varlık kurtarıcı olabilseler bile sirkat methalimleri sinein korkulu olabilirler.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page